Keurslagerij Snel

Welkom bij Keurslagerij Snel in Limmen

Dat ambacht, kwaliteit en vakmanschap samengaan willen wij u graag laten zien op deze website. U kunt een kijkje nemen in onze keuken, waar wij bijna alle vleeswaren nog zelf maken! Ook kunt u bij ons terecht voor eigengemaakte soepen, diverse maaltijden en niet te vergeten onze dagverse groente en groentespecialiteiten uit eigen keuken. Wij wensen u een smakelijk bezoek!

Barbecue

Gourmet

Maaltijden

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Groente uit eigen keuken

Keurslagerij Snel staat niet alleen voor u klaar wat betreft een lekker stukje vlees, ook wil hij het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor dagverse groente. Deze verschillende soorten groente komen van vaste leveranciers en worden iedere dag vers voor u gesneden. Deze worden verpakt en in onze Keurslagerij verkocht. Zo kunt u bij ons uw complete maaltijd samenstellen.

Erwtensoep

Onze erwtensoep is echt een aanrader in de koude wintemaanden. Twee keer per week maker wij verse erwtensoep, zodat u die de hele week vers kunt kopen. Uiteraard is de erwtensoep gevuld met ketelverse worst.

Zoals u ziet zijn wij een echte ambachtelijke slagerij, en dat proeft u terug in onze overheerlijke erwtensoep.

Nationale Biefstuk Dagen

Het zijn de Nationale Biefstuk Dagen bij de Keurslager! Koop nu 3 kogelbiefstukken en je krijgt een GRATIS steakmes. Kom snel langs, deze actie loopt t/m 25 november.

Recept van de week

Biefstuk met bietenpuree en groene asperges

Hoofdgerecht
Rund
Vlees
4 personen
Gemiddeld
40-60 minuten
Bakken
Nederlands

Special van de week

Vanaf: 13 nov. 2017
tot: 26 nov. 2017

Biefbuideltje

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
225

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Keurslagerij Snel

Kerkweg 18
1906AW Limmen
0725051263

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 17:00
zondag Gesloten